Skip to main content

Diensten

Social media marketing

Onze diensten zijn ontworpen om jouw leven gemakkelijker en succesvoller te maken. Of je nu op zoek bent naar webdesign, social media beheer, grafisch ontwerp of fotografie, ons team van experts staat voor je klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Grafisch vormgeving

Grafisch ontwerp is essentieel voor een professionele merkidentiteit. Het omvat het ontwerpen van visuele elementen om de boodschap van je bedrijf over te brengen op klanten. Ik bied creatieve oplossingen die aansluiten bij jouw merkidentiteit en doelgroep. ​

Google advertising

Google Ads is een online advertentieplatform waarmee bedrijven advertenties kunnen maken en weergeven op de zoekresultatenpagina’s van Google en op websites die deelnemen aan het Google Display Network.

Webdesign & Development

Webdesign en -ontwikkeling zijn de hoekstenen van het creëren van een effectieve en succesvolle website. Bij ons team van experts ben je verzekerd van een naadloze samenwerking tussen webdesign en -ontwikkeling om jouw website tot leven te brengen.

Jouw mening?
I care!

Wat maakt samen werken dan anders dan de rest? Ik luister graag aandachtig naar jouw mening. Ik vind het belangrijk dat ieder zijn creativiteit gehoord wordt en dat werk ik graag uit! 

Content creation

Posten jouw concurrenten sterke en inhoudelijke visuals op hun social kanalen en wil jij dat ook? Ik help je graag met visuals, grids en fotografie. 

Social media beheer

Op zoek naar een effectieve manier om je bedrijf te promoten op social media? Laat mij het social media beheer voor jouw bedrijf verzorgen! Met mijn expertise creëren we samen een sterke online aanwezigheid en bereiken we jouw doelgroep op de juiste platforms.

Line -art

Line art is een unieke en minimalistische vorm van grafisch ontwerp die perfect is voor het creëren van tijdloze en elegante ontwerpen. Met mijn expertise in line art kan ik jouw merkidentiteit op een originele en stijlvolle manier presenteren.

Het leukste aan mijn werk vind ik dat klanten mag helpen met hun creatief idee. Ik vind het tof om samen tot het eind resultaat. 

Product fotografie

Productfotografie is van cruciaal belang voor het succes van jouw online winkel. Met mijn expertise in productfotografie zorg ik voor professionele en verleidelijke beelden die de aandacht van jouw klanten trekken en de verkoop stimuleren.

portret fotografie

Nieuwe portret foto’s nodig voor jouw website, LinkedIn of gewoon voor de fun? I’m here! 

New born fotografie

De eerste paar momenten van nieuw leven vast willen leggen? Ik help je graag! 

www.bymiels.nl
KVK: 83775250
© BY MIELS 2021

Contact

Info@bymiels.nl
+31 6 28425192