Skip to main content

Hi, Welkom

Hallo! Ik ben Mila, een 23-jarige allround creative met al twee jaar ervaring als zelfstandige in de bruisende creatieve wereld. Gedreven en sociaal van aard, ik zet mijn passie in om niet alleen prachtige projecten te creëren, maar ook om anderen te inspireren en te motiveren. Laten we samen iets moois maken

Na mijn afstuderen als Grafisch Vormgever aan het Grafisch Lyceum Utrecht in 2020, dook ik direct in de wervelende wereld van wijnhandel als content manager. Hier, te midden van flessen en verhalen, voelde en leerde ik realiteit van verantwoordelijkheid en leerde snel de kneepjes van het vak. 

Tijdens mijn studiejaren verkondigde ik stellig dat ondernemen niets voor mij was. Kijkend naar nu, kan ik daar enkel om lachen. Omringd door inspirerende ondernemers, waagde ik de sprong en lanceerde By Miels in augustus 2021. Geleid door Pippi Langkous’ wijze woorden: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!”

Die onbevangen moed typeert mij. Ik ben een eeuwige leerling, gretig omarm ik elke nieuwe kans. Mijn dankbaarheid voor alles wat op mijn pad komt is groots. Elk project, voor mij, is een nieuw hoofdstuk van leren en groeien.

Meer over mij

Mijn reispassie is in Amerika en Curaçao ontvlamd. In 2019 reisde ik naar  Amerika en dompelde me vervolgens een half jaar onder in de Caribische charme van Curaçao tijdens mijn stage.

Mijn recente verblijf in Berlijn was niet alleen een culturele onderdompeling, maar ook een bevestiging dat mijn creatieve vonk overal en altijd kan flitsen.

Buiten mijn creativiteit om, ben ik sociaal en empathisch. Mijn bereidheid om voor anderen klaar te staan is zeer groot. Ik ben ook sportief – met een onstuitbare drang om te winnen!

Ik kijk uit naar wat de toekomst voor me in petto heeft. Als een eeuwige leerling verwelkom ik elke nieuwe ervaring met open armen. Creatief, ondernemend en immer meedenkend, ik werk graag in teamverband en heb de passie om anderen te inspireren en te helpen.