Skip to main content

Ontdek mijn projecten

Showcasing mijn favoriete projecten

◦ grafisch vormgeving ◦ Fotografie ◦ Content creatie ◦ social media beheer ◦ infographics ◦ divers◦
Vorige slide
Volgende slide

Branding/ Offline werk

Branding gaat niet alleen om online zichtbaarheid; het draait om het vertellen van een consistent en herkenbaar verhaal overal waar je merk verschijnt.  Je zal hier een greep uit merk werk vinden. 

Online werk

Content creatie en social media beheer gaan hand in hand in het digitale tijdperk. Het draait om meer dan alleen posts en likes; het gaat om het vertellen van een verhaal, het opbouwen van een gemeenschap en het consistent presenteren van een merk. Door boeiende content te creëren en deze effectief te beheren op sociale platforms, kunnen merken een authentieke connectie maken met hun publiek en zich onderscheiden in een drukke online wereld.

Fotografie

Tijdens mijn eerste stage  ontdekte ik een passie voor fotografie. Die ik graag door ontwikkel en toe pas op producten die ik tof vind. 

Overig

Naast het online werk ben ik ook super creatief in de offline wereld. Schilderen bijvoorbeeld, vind ik geweldig en dat gebruik ik ook in projecten voor klanten. Ik heb al meerdere schoenen en jasjes helemaal naar wens van de klant gecustomized – altijd een leuk en uniek project waarin ik mijn liefde voor kunst en design perfect kan combineren.